Riutankolo – Unelmien mökki Pohjois-Karjalan Nurmeksessa

Pinta-ala 73,5/64m2, sauna 21,5m2, pihakeittiö 15m2 + kuistit 22m2 yht. 132 m2

4 + 2 henkeä

Tässä upeassa Pohjois-Karjalan Nurmeksessa sijaitsevassa loma-asunnossa on 2 makuuhuonetta, takka, koneellistettu tilava tupakeittiö, eteinen, wc sekä tilava ulkoterassi. 

Saunarakennus on liitetty katetulla avokuistilla mökkiin. Saunassa on ”hetivalmis” sähkökiuas, suihkuhuone, wc ja saunatupa, jossa levitettävä parivuode. Lisäksi loma-asunnossa on pihakeittiö, jossa on puuhella, avotakka ja pöytäryhmä. 


Terassilta pääsee pitkospuita pitkin hiekoitetulle uimarannalle, jossa on vene ja laituri. Ranta on loivasti viettävä ja soveltuu hyvin lapsille. Pihamaalla lapsille on kiikku ja hiekkaleikkipaikka. 


Auringonlaskua ihaillen 

Loma-asunto on rakennettu harkiten maisemaan sulautuvaksi, jykevistä hirsistä ja kivimateriaalista sekä luonnosta siirretyistä uniikeista yksityiskohdista. Riutankolosta voi katsella ilta-auringon laskua järven taakse. 


Retkeilemään vaaralle

Riutankolo sijaitsee 30 m päässä Pielisen rannasta, ja se saa nimensä sen takana n. 200 m päässä olevasta pystysuorasta jyrkänteestä eli Riuttavaarasta, joka kohoaa 70 m korkeammalle Pielisen pinnasta. Riuttavaaralle lähtee polku läheltä mökkiä. Syksyisin aivan mökin läheisyydestä löytyy mm. mustikkaa sekä puolukkaa.

Ei lemmikkieläimiä tähän kohteeseen

Hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan 100-180 €/vrk, 650-1070 €/viikko, 280-690 €/viikonloppu

Katso varaustilanne tästä >>

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa